top of page

Til alle Parkvenner!

Først må vi takke dere alle for nok en fantastisk sommersesong.

Selv om vi hver vinter siden 2009 har hatt utallige gode lune og fine høst og vinterkvelder, med strålende hjemmelaget mat fra kjøkkensjefen Que, strøken servering av den festglade, eminente og oppmerksomme Bjørnar, eller den energiske Grace, har vi ikke vært i klart å få driften til å gå i balanse. Etter en helhetsvurdering velger vi nå, dessverre, å legge ned vinterdriften inntil videre. Vi ønsker å bruke tid og midler til å investere enda mer i sommerdriften og har under planlegging mange spennende nyheter til neste års sommersesong.

Vi kommer til å savne dere og gleder oss allerede veldig til neste sommer!

 

Erik & Elisabeth

Jobbanonnse 2023.png

Park Cafén ligger i den mer enn 130 år gamle Søndre Park i Lillehammer hvor det har vært kontinuerlig kafédrift siden bygget ble oppført i 1933. Dagens vertskap skal nå i gang med sin 33. sesong. Vi serverer god kvalitet på en uhøytidelig måte, og vår filosofi er å lage god, enkel og ærlig mat og kaker fra grunnen av.

I sommersesongen har vi byens største uteservering med kapasitet på 300 sitteplasser ute og 50 innendørs. Vi er et populært samlingssted for byens befolkning og turister, og har hyppige kulturinnslag og selskaper i byens flotteste omgivelser.

 

Vi forbereder sommersesongen 2023

(fra 20. april – til ca 20. sept.)

 og søker

serveringspersonale

 

Vi søker rundt 20 medarbeidere for sommersesongen til bar, servering/rydding og oppvask.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn etter avtale og et hyggelig arbeidsmiljø med høyt tempo. Du vil få god opplæring på ditt felt.

 

Søkere bør ha erfaring fra bransjen og interesse for mat og drikke. Du må like å møte folk og yte god service, være effektiv og ryddig. Du må kunne gjøre deg forstått på skandinavisk og engelsk. Du bør være fylt 18 år og være fleksibel i forhold til arbeidstider. Vennligst oppgi perioden du er tilgjengelig for arbeid i jobbsøknaden.

          

Søknad med CV sendes: jobbsoknad@parkcafen.no og merkes med SØKNAD SERVITØR + DITT NAVN

Søknadsfrist: 15. Februar 2022.

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page